»
Om oss
«

bg-bilde

Raaum Gård er en slektsgård som har gått fra generasjon til generasjon. Det føles ut som gården ligger på toppen av verden i Høylandet Kommune. Gården består av Hovedhus som er ei trønderlån. Driftsbygning med fjøs, stall og låve. På gården finner man i tillegg gårdssag, stabbur, bakarhus, laksrøykeri og røykehus kalt mekjinn.På gården nå bor det 3 generasjoner hvorav Maren har tatt over driften og satser på en annen drift en det tradisjonelt har vært. Velkommen!

 

image007

Mai 2013 tok Maren over hjemgården fra sine foreldre. Den nye Baronessen på gården har staket ut en ny og spennede vei for gården. Noe av den veien ser dere her i dag med ny nettside og økt satsing mot reiseliv/turisme.

 

image013

På bildet er det 3 generasjoner damer som bor på gården:) Fra venstre ser du MoMMo(Aslaug), Maren med lille Mathea Augusta på fanget, Martine og Kajsa. De sitter på en plass kalt utsikten som ligger rett bortenfor gårdens seter. Her får man både sug i magen og veldig god utsikt.

 

Laks 7

Her er gårdens altmuligmann og Moffa(Ole Inge). Han er en lidenskapelig jeger og fisker, noe som er arvelig belastet. Moffa kjenner jaktterreng og elva som sin egen lomme. Han er derfor perfekt til guiding og til å fortelle gode historier.

 

168662_10150401381295724_7288668_n

Til syende og sist har vi Pappsn/Kay. Han er levende opptatt av at alle rundt seg skal ha det bra. Han har jobbet i Forsvaret i 14 år før han tok til fornuften og tok en sivil jobb. Han jobber hos Smart Media AS som er en av Norges største leverandører av nettsider. Kay er litt over snittet sosial og er en fyr man gjerne treffer igjen.